| Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aina Celeb Elen Dan
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 28 Ejderha Adı : Tsondrega Durumu : Burada Üyenin durumu belirtilir; köylü, asker, savaşçı, sövalye ve kral olunabilir Kayıt tarihi : 02/09/08
Kişi sayfası Para: 0 Sağlık: (50000/50000)
| Konu: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 12:25 pm | |
| Aian ve Dracula kısa bir yolculukla Xienn Krallığına vardılar.Melekler kadar güzel Aian ve tanrılardan daha yakışıklı Dracula arabadan indiler.Sanki birbirleri için yaratılmış bir çifttiler.Saray bahçesinde yürüyerek büyük saray kapısına vardılar.Bütün saray halkı merakla onlara bakıyordu.Büyük kapı açıldıktan sonra, saray habercileri hemen krala oğlunun geri döndüğü yanındada çok güzel bir kadın getirdiğini haber verdi.Kral ve kraliçe oğullarını karşılamak için aşağıya indi.Aian kral ve kraliçenin önünde eğildi. | |
|
| |
Dracula Ninnowa Savaşçı
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 34 Ejderha Adı : Xérox Büyüler : ..... iş : Priest ve Warrior Durumu : Kral Kayıt tarihi : 29/05/08
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 12:52 pm | |
| Kral " Bu kim Oğlum... Bu güzel prensesi nereden buldun ? " diye şaşkınlıktan ölüyordu kral. Kraliçenin ise gözleri kamaşmıştı. " Bu... Yeni kızınız Aina Celeb Elen. Yani gelecekte Aina Celeb Ninnowa olacak ama neyse..." dedi ve gülümsedi... Kraliçe: "demek yeni kızımız sensin. Melekler gibi güzel olduğunu söyleyen oldu mu hiç ? " diye iltifat etti kraliçe... | |
|
| |
Aina Celeb Elen Dan
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 28 Ejderha Adı : Tsondrega Durumu : Burada Üyenin durumu belirtilir; köylü, asker, savaşçı, sövalye ve kral olunabilir Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 1:05 pm | |
| Aina kral ve kraliçeden gelen iltifatlardan dolayı kızarmıştı.
Aina ve Dracula tam akşam yemeği vaktinde gelmişlerdi.Hemen büyük yemek salonuna geçtiler.Birbirinden güzel yemekler masayı süslüyordu.Upuzun masa tamda krallara layikti.Bir aile yemeği olduğu için masanın bir ucuna oturdular.Kral masanın tam uç kısmında oturuyordu.Kralın sağına Dracula, Draculanın yanınada Aina Oturdu.Draculanın tam karşısında annesi vardı.Bir saat kadar yemek yenildi ve sohbet edildi.Aina camdan Red'i görebiliyordu.Draculanın ejderhasının kuyruğuyla oynuyordu.
Can alıcı soru kraliçeden geldi "Oğlum bu melek gibi kız hangi ülkenin prensesi?".Aina yardım istercesine Dracula'ya baktı. | |
|
| |
Dracula Ninnowa Savaşçı
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 34 Ejderha Adı : Xérox Büyüler : ..... iş : Priest ve Warrior Durumu : Kral Kayıt tarihi : 29/05/08
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 1:12 pm | |
| " Immm... OO... Tsondrega Prensesinin kardeşi. " dediği anda masanın altından bir tekme geldi. Bu Aina' idi. Evet. Tsondrega kralının baldızı yani... " dedi ve Kahkaha atmak ister gibi baktı. Bir tekme daha gelmişti. " Aaaah " diye bağırdı dracula. " Çorba.. Çok acıymış.. " diyerek konuşmasını bitirdi. | |
|
| |
Aina Celeb Elen Dan
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 1:24 pm | |
| Kral ve kraliçe oğlunun davranışına şaşırmıştı.Kraliçe "Yani bu melek Tsodrega prensesinin baldızının kardeşi yada kardeşinin baldızı mı?Oğlum!Kafamı karıştırmada açıkça söyle bu kız kim?" dedi ve o anda camı kırarak içeriye 1 metre boyunda yavru bir ejder girdi.
Draculanın ejderi onun kuyruğuyla oynamasından sıkılmıştı ve onu içeriye doğru fırlatmıştı.Ejderha şok içinde kral ve kraliçeye baktı ve sevimli bir kükreme sesi çıkartıp girdiği yerden geri gitti.Kraliçe sorusunu unutmuştu.Kralın nöbetçileri kral ve kraliçenin iyi olduklarına emin olduktan sonra nöbet yerlerine döndüler.Kral hizmetçilere Aina için en iyi odayı hazırlamalarını ve camı tamir etmesi için iyi bir camcı getirmelerini emretti.
Aian kral ve kraliçeden çok çok özür diledikten sonra Dracula ile birlikte izin isteyerek kalktı.Salondan çıktıktan sonra Dracula'ya "Aşkım, bana sarayı gezdirirsen çok sevinirim!" dedi. | |
|
| |
Dracula Ninnowa Savaşçı
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 1:30 pm | |
| " Tabii. Hatta seni Silah koleksiyonu salonuma götüreyim. Oradan silah alırsın ve yarın sabah seni kılıç eğitimine sokarım... " dedi. Ve yaklaşık 150 merdiven çıktıktan sonra asansöre ulaştılar. Asansöre bindiler ve 17. kata çıktılar. 17. katta yatak odaları, mutfak ve silah salonu vardı. Vede Draula'nın tekniklerini denemesi için çelikten bir atölye... Hertaraf dağınık ve yıkılmış. belliki ölümcül dövüşler yapılmış burada. Ve sounda Silah salonuna Geldiler. Üstten sarkıtılan mumlarla iyice aydınlatılıyordu. en az 150 tane kılıç ve bıçak vardı... | |
|
| |
Aina Celeb Elen Dan
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 1:38 pm | |
| Aina içeri girer girmez "Vaww!Müthiş!" dedi.Değişik değişik silahları inceledikten sonra "Sana bir şey sormalıyım." dedi.Dracula merakla baktı."Dosdoğru cevap ver!Ne söylersen söyle üzülmeyeceğim.Şimdi düşün.Gelecekte biz evli olduğumuz zaman bir çok olay yaşanıyor ve ülken ile benim aramda kalıyorsun diyelim.Beni öldürmelisin yoksa ülken felakete sürüklenecek.Beni öldürür müydün?" dedi Aina.Büyük ihtimal Dracula bu soruda nerden çıktı diye düşünüyordu. | |
|
| |
Dracula Ninnowa Savaşçı
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 1:44 pm | |
| Tabiki senin yaşamanı seçerdim. Sen benim herşeyimsin. Birtanemsin... " diyerek onun dudağına küçük bir öpücük kondurdu... Dur bir dakika... Bu soru da nereden çıktı hem ? yoksa Darque bir felakete falan sürüklendi de birtek benim mi haberim yok ? dedi ve gülümsemesini kesti.. | |
|
| |
Aina Celeb Elen Dan
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 1:55 pm | |
| Aina yinede gülümseyemiyordu.Dracula ya derin derin baktı "Dracula benim anneannem çok büyük kehanetlerde bulundu ve hepsi gerçekleşti.Son kehaneti ise şöyleydi "Draquic ırkının prensi, ırkını felakete sürükleyecek bir kızla evlenecek.Sonunda kızdan vazgeçmesi gerekecek!".Bu sözler yüzünden ülkemden ayrıldım ve ruhumun beni götürdüğü yere gittim.Seninle tanışmamız tesadüf değildi!Seni çok seviyorum.Eğer ülken benim yüzümden felakete sürüklenirse acımadan beni öldür!" dedi. | |
|
| |
Dracula Ninnowa Savaşçı
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 8:20 pm | |
| Kehanetlere inanmam. Zaten gerçekleşse önce ben sezerdim. Seni acımadan öldüreceğime kendimi öldürürüm daha iyi... dedi ve kolunu omzuna atarak Aina'yı kendine yaklaştırdı. Kılıçları göstererek " Birini seç. Senin olsun" dedi ve gülümsedi. | |
|
| |
Aina Celeb Elen Dan
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Çarş. Eyl. 03, 2008 11:33 pm | |
| Dracula doğru söylüyordu.Bir şey olsa önce o sezerdi.Ama bu Aina daki korkuyu azaltmamıştı.Düşüncelerini dağıtarak dikkatlice kılıçları inceledi.İlk bakışta beğendiği bir şey bulamadı ama daha sonra duvara asılı olan, bir melekten gelmiş gibi görünen kılıca gözlerini dikti.Dracula'ya "Bunu alabilir miyim?" dedi ve eliyle kılıcı gösterdi. | |
|
| |
Dracula Ninnowa Savaşçı
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Perş. Eyl. 04, 2008 8:08 am | |
| Dracula Kılıcı ona tanıtmaya başladı. " Bu kılıcın ismi Angel Sword'tur. Bununla savaşırken yanında meleklerinde savaştığına inanılır. Eğer bu kılıçla tekniklerini çok iyi geliştirirsen Gökyüzünden melek çağırabileceğin söylenir savaş için... Tabi ben hiç denemedim... Çünkü bilirsin... Tarzıma uygun değil. " dedi ve kılıcı eline aldı. Uzun zamandır kılıç salonuna uğramıyordu. Etrafından çevirip ileri doğru savurdu. Çok hafifti kılıç. Plastikten gibiydi. Tam kız işi yani... Yutkudu: " bak ne diyeceğim. Seninle antremana gidelim. Ama Şu Xienn'den çıkalım... Meselaaaa Jhakresk gölüne gidelim. Eminim orda kesilmeyi bekleyen birçok ağaç vardır. Kimbilir ? Belki birkaç düşman buluruz ve onları orada pataklarsın... " dedi ve sırıtmaya başladı. Ve Erojaxen'de gerekecek şeyleri topladı. Ejderhayla gidilecekti. Tek gereken şu an Aina'ydı... | |
|
| |
Aina Celeb Elen Dan
| Konu: Geri: Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması Perş. Eyl. 04, 2008 3:17 pm | |
| Aina kılıcın ismini ve özelliklerini çok sevmişti.İçinden "Tam bana göre!" dedi.Draculanın antreman fikrini çok beğendi.Şu an tamda istediği buydu ve yolculuğu kabul etti.Eşyalarını hazırlayıp Dracula ile birlikte antreman yerine doğru yola çıktılar.Aina ejderhasını özellikle yanına almıştı.Bu antremanda onada bir şeyler öğretebilecekti. | |
|
| |
| Aian'ın Kraliyet Ailesi İle Tanışması | |
|