ZelenGate RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ZelenGate RPG

ZelenGate RPG --- Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Tsondrega Irkının Özel Silah(lar)'ı Tanıtım Bölümü

YazarMesaj
Choan Smistry
Kyu
Kyu
Choan Smistry

Erkek Mesaj Sayısı : 13
Ejderha Adı : Erojaxen
Büyüler : Rogue
: Babası
Durumu : Şovalye

Kişi sayfası
Para: 0
Sağlık:
Tsondrega Irkının Özel Silah(lar)'ı Tanıtım Bölümü Leftbarredueen850000/50000Tsondrega Irkının Özel Silah(lar)'ı Tanıtım Bölümü Emptybarreduebh8  (50000/50000)

Tsondrega Irkının Özel Silah(lar)'ı Tanıtım Bölümü Empty
MesajKonu: Tsondrega Irkının Özel Silah(lar)'ı Tanıtım Bölümü   Tsondrega Irkının Özel Silah(lar)'ı Tanıtım Bölümü Icon_minitimeC.tesi Mayıs 31, 2008 8:07 am

Tsondrega Irkının Özel Silah(lar)'ı Tanıtım Bölümü 5387axe%200081

Ölüm Baltası(Norwalzeck)

Ölüm baltası "Tsondrega" Irkının en iyi silahıdır.Öyle bir silahtır ki kötülük ruhunun tüm güçlerini barındırır.Zamanı gelince kendiliğinden siyah ışıklar çıkartarak gücünü 5 katına çıkartır.Sadece özel kişilerde bu özellik oluşur.

-----------------------

Tsondrega Irkının Özel Silah(lar)'ı Tanıtım Bölümü 94186b1692f98ae1cbbf4f1f3f49d37b

Kafatası Yay'ı

Kafatası yayı Tsondrega ırkının en yavaş, fakat 1 okla 2 insan öldürebilecek kadar güçlü olan tek yayıdır. 2 tondur. Sadece suikastçiler kullanabilir. Ok yaydan çıktıktan sonra atılan kişinin kafatasını paramparça eder. adını buradan almıştır.
https://zelengate.yetkin-forum.com

Tsondrega Irkının Özel Silah(lar)'ı Tanıtım Bölümü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tsondrega SHOP